Nakon terorističkog napada

Prizori iz Hrvatske koji će obići svijet: Pogledajte akcijske scene pucnjave ispred Arene u Puli

Pula: Snimanje serije FBI: International - 9 Pula: Snimanje serije FBI: International - 9 Srećko Niketić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Pula: Snimanje serije FBI: International - 1 Pula: Snimanje serije FBI: International - 2 Pula: Snimanje serije FBI: International - 3 Pula: Snimanje serije FBI: International - 4 Pula: Snimanje serije FBI: International - 5 Pula: Snimanje serije FBI: International - 6 Pula: Snimanje serije FBI: International - 7 Pula: Snimanje serije FBI: International - 8 Pula: Snimanje serije FBI: International - 9 Pula: Snimanje serije FBI: International - 10 +10 Pula Krimi serija Galerija

Ispred Arene u Puli odvile su se akcijske scene pucnjave u sklopu snimanja američke kriminalističke serije FBI: International.

U Puli se ovih dana odvija snimanje kriminalističke serije "FBI International", zbog koje je više dijelova grada pretvoreno u kulise.

Nakon što su na pulskom Forumu snimljene scene s teroristima, set je preselio pred Arenu gdje se odvijala prava akcija s pucnjavom iz pištolja.

Oko Arene, koja je privremeno pretvorena u set i zatvorena za javnost, okupili su se brojni građani koji su sa zanimanjem promatrali snimanje, a u pozadini se na fotografijama mogu vidjeti šatori i vozila filmske ekipe.

Još neke od najavljenih lokacija u Puli na kojima će se odvijati snimanje su kvart oko Carrarine, Zadarske, Dobrićeve i Dubrovačke bratovštine.

"FBI: International" je spin off serije "FBI" u kojem se tematiziraju akcije van Sjedinjenih Država. Autori su Dick Wolf, koji stoji i iza kultne serije "Zakon i red", i Derek Haas, a u glavnim ulogama nastupaju Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vanessa Vidotto i Alexandra Paul.

"FBI International" snima se za CBS Universal u organizaciji tvrtke Ambasada studio uz podršku Istarske filmske komisije. U tijeku je snimanje akcijskih scena koje uključuju i vožnje automobilima kroz pulske prometnice i pješačke zone pa će promet biti reguliran ili obustavljen.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn Celebrity Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene