Bilo je napeto

Pulski Forum preplavili teroristi, a odjekivali su i glasni pucnjevi, pogledajte scene zbog kojih je na neko vrijeme sve stalo!

Pula krimi serija Pula krimi serija Sasa Miljevic/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija Pula Krimi serija +0 Pula krimi serija Galerija

Građane Pule danas iznenadio upad terorista na Forum, no sva sreća riječ je o snimanju nove američke serije "FBI International".

U Puli se ovog odvija snimanje američke kriminalističke serije "FBI International", zbog koje su teroristi upali na pulski Forum i pucali po građanima. Nakon Foruma na red je došlo područje ispod Arene, kao i kvart oko Carrarine, Zadarske, Dobrićeve i Dubrovačke bratovštine. Filmskoj ekipi bilo je to vjerojatno prikladno budući da su smješteni na Karolini.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv 13. kolovoza Dubioza Kolektiv i specijalni gosti u pulskoj Areni

O samoj seriji nije se moglo doznati baš puno, no već se zna da se radnja ove epizode serije koja je proizašla kao spin off serije "FBI" koja se može pratiti na kabelskim kanalima događa upravo u Puli. Autori serije su Dick Wolf i Derek Haas, a u glavnim ulogama nastupaju Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vanessa Vidotto i Alexandra Paul

Američka krimi serija krenut će s emitiranjem krajem rujna ove godine, no još ne znamo koja će ga od domaćih televizijskih kuća otkupiti. Za sada, serija ima prosječnu ocjenu 6.3/10 na Internet Movie Databaseu, a kritike idu na mijenjanje koncepta izvornog serijala i komentara poput "Amerikanci ne znaju ništa o Europi", dok ga drugi nazivaju "najboljom 'FBI' serijom" i ističu da je napeta.

"FBI International" snima se za CBS Universal u organizaciji tvrtke Ambasada studio uz podršku Istarske filmske komisije. U  tijeku je snimanje akcijskih scena koje uključuju i vožnje automobilima kroz pulske prometnice i pješačke zone pa će promet biti reguliran ili obustavljen.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin +22 Maja Šuput Celebrity Sinčić Maje Šuput postao je pravi frajer, ponosna mama pohvalila se fotkama koje su sve raspametile!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +13 Vidoje Ristović Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene