Phoebe Dynevor i Rege-Jean Page u seriji "Bridgerton" igraju glavne uloge, a između ostalog su zajedno snimili i neke vruće scene u krevetu.

Galerija


O glumici Phoebe Dynevor ovih se dana jako puno priča, i to zahvaljujući seriji "Bridgerton" u kojoj je odigrala glavnu uloge mlade djevojke Daphne, koja je u potrazi za ljubavi svog života.

Vezani članci Jonathan Bailey i Sabrina Bartlett Namučili su se da uvjerljivo odrade škakljive scene, bilo je tu puno nepredviđenih i urnebesnih nezgoda! Regé-Jean Page Naočiti glumac za kojim su žene poludjele skrivao je svoj ljubavni status, ali sad se zna tko mu je osvojio srce!

Upravo je romantična priča između Daphne i Simona, kojeg igra Rege-Jean Page, osvojila srca mnogih gledateljica diljem svijeta, ali Phoebe bi neke scene rado u gledanju preskočila.  Zapravo, to je i učinila kada je tijekom gledanja serije s članovima svoje obitelji jednostavno morala preskočiti gledanje.

25-godišnja Phoebe je naime tako otkrila kako joj je daljinski upravljač cijelo vrijeme bio u rukama dok je gledala seriju sa svojom majkom Sally, i to kako bi bila spremna ubrzati one škakljive scene iz kreveta.

"Mama je jako ponosna i uzbuđena. Gledala sam seriju s cijelom obitelji, čak su je bake i djedovi uspjeli pogledati. Ali morala sam sjediti s njima i premotati neke dijelove. Gotovo sam uspjela", izjavila je za Daily Mail.

Inače, Phoebeina je majka također glumica, a najpoznatija je po ulozi Sally Webster u "Coronation Streetu" iz 1986. godine.

Serija "Bridgerton" premijerno je prikazana na Božić i otad ne silazi s vrha najgledanijih. Nagađa se već kako bi projekt koji je takoreći doživio uspjeh preko noći, vrlo lako mogao dobiti čak osam novih sezona.

"Budući da obitelj ima osmero djece i postoji osam knjiga, volio bih da se mogu usredotočiti i zaista ispričati zabavne priče, ljubavne priče svih sestara i braće Bridgerton", izjavio je redatelj Chris Van Dusen.

Radnje serije temelji se na romanima Julije Quinn "Bridgerton: Vikont koji me volio".