I poslušao ju je!

Procurila prijetnja koju je Meghan uputila Harryju, zbog svega ga je uhvatila panika i postao je izbezumljen!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Meghan Markle prijetila je princu Harryju prekidom ako javno ne obznani koliko je njihova veza ozbiljna prije nego su se zaručili, što njemu nije lako sjelo.

Najnovija knjiga kraljevskog biografa Valentinea Lowa "Dvorjani: Skrivena moć iza krune", donosi cijeli niz sočnih detalja iz života kraljevske obitelji koji dosad nisu bili poznati javnosti, a jedan od njih tiče se Meghan Markle i princa Harryja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Naime, prema njezinim tvrdnjama Meghan je otvoreno zaprijetila princu Harryju da će prekinuti s njim ako on javno ne objavi vijest da su zajedno, odnosno dala mu je ultimatum.

Prema jednom odlomku iz knjige, objavljenom u The Timesu, dok se Harry suočavao s hordama novinara koji su željeli istražiti život njegove nove djevojke, postao je odlučan u namjeri da je zaštiti od svih. No Meghan mu je rekla ako službeno ne objavi koliko je njihova veza ozbiljna, da ona odlazi.

"Ako ne daš izjavu kojom potvrđuješ da sam tvoja djevojka, prekinut ću s tobom", Meghanine su riječi koje je otkrio Valentini jedan izvor blizak paru i dodao kako je princa uhvatila panika.

"Bio je izbezumljen, govoreći 'Ona će me nogirati'", potvrdio je to i drugi.

Harry se nakon toga za pomoć obratio tajniku za komunikacije Kensingtonske palače, Jasonu Knaufu.

"Harry je nazvao Knaufa, zahtijevajući da izda izjavu kojom potvrđuje da je Meghan njegova djevojka te da osuđuje rasističke i seksističke prizvuke nekih medijskih izvještaja. Meghan je htjela javnu potvrdu da se radi o ozbiljnoj vezi i bila je uvjerena da je palača nije voljna zaštititi od medija", piše u knjizi.

Ta je tvrdnja samo jedno u niza otkrića o Meghan koje su otkrili njezini bivši suradnici i zaposlenici iza zidova palače.

Tako je otkriveno i da dok je Meghan radila na tome da je se javno prikaže u pozitivnom svjetlu tijekom turneje para po Australiji 2018. godine, iza kulisa se zapravo odvijala neka druga priča.

"Iako je uživala u pažnji, Meghan nije shvatila smisao svih tih šetnji, rukovanja s bezbrojnim strancima. Čulo se kako nekoliko puta govori članovima osoblja kako ne može vjerovati da nije plaćena za to.

Low je također otkrio i da je prije zaruka pokušala razglasiti svoj dolazak među osobljem palače na sva zvona.

"U proljeće 2017. godine, više od šest mjeseci prije nego što se par zaručio, rekla je jednom od Harryjevih savjetnika: 'Mislim da oboje znamo da ću uskoro biti jedan od vaših šefova'."

Eksplozivni sukobi između vojvotkinje i njezinih suradnika tijekom kraljevske turneje po Australiji bili su u fokusu istrage o zlostavljanju u Buckinghamskoj palači, jer je na 16-dnevnom putovanju došlo do nekoliko sukoba između Meghan i osoblja.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace - 3 Donatella Versace - 1 Donatella Versace - 2 +14 Donatella Versace Nekad i sad Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 4 +18 Anamarija Asanović - 3 inMagazin Kći bivšeg Vatrenog svoju je liniju dovela do savršenstva, evo kako je 13 kilograma otišlo u vjetar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene