Lily Collins objavila je na Instagramu sliku scene iz serije "Emily in Paris" i objasnila zašto je pogriješila.

Galerija


Zvijezda Netflixove serije "Emily in Paris" Lily Collins (31) priznala je da je pogriješila dok je govorila o svom liku u nedavnom intervjuu. 

Vezani članci Lily Collins i Lucas Bravo Priča o neočekivanoj selidbi i novom životu u najromantičnijem gradu na svijetu, dobiva svoj nastavak! Emily in Paris Serija "Emily u Parizu" podijelila publiku: Dok je jedni obožavaju, drugima zbog jednog razloga baš i nije sjela

Naime, glumica je u razgovoru za magazin Vogue rekla da glavna junakinja Emily ima samo 22 godine. Lily je svoju grešku ispravila na Instagram storyju objavivši fotografiju scene iz serije "Emily in Paris" na kojoj njen lik čudno, neodobravajuće miče obrvama. 

"Kako me Emily gleda kada pogriješim njezine godine. Oprosti, curo. Možda nemaš 22 godine, ali moram reći da se nekad ponašaš tako", napisala je Collins i time se ispričala obožavateljima koje je naljutilo njeno neznanje. 

"Ispričavam se, ali Emily bi trebala imati 22 godine?! I dobila je poslovni premještaj odmah u Pariz odmah nakon fakulteta. U redu onda", "Dušo, to zasigurno nije točno. Emily ima diplomu i nije 22-godišnjakinja. Lily Collins, molim te", komentirali su glumičin propust. 

Inače, prije nje je u fokusu bio njezin kolega Lucas Bravo (32) koji je utjelovio zgodnog chefa Gabriela. Serija "Emily in Paris" jedna je najgledanijih na Netflixu otkad je nedavno izašla i dio gledatelja ju obožava dok ju drugi kritiziraju. 

Umro od koronavirusa, a bio je uvjeren da ne postoji: Tužnu vijest potvrdila njegova supruga