Lucas Bravo utjelovio je chefa u seriji "Emily u Parizu", a i u stvarnom životu bavio se tim poslom.

Galerija


Nova Netflixova serija "Emily in Paris" izazvala je dosta zanimanja, posebno žena, a velikim dijelom za to je kriv glumac Lucas Bravo (32), koji je utjelovio susjeda, seksi Francuza. 

Vezani članci Lucas Bravo Nakon uloge seksi kuhara za njega više ništa nije isto, a sada je otkrio nepoznate detalje sa seta popularne serije Lily Collins i Lucas Bravo Priča o neočekivanoj selidbi i novom životu u najromantičnijem gradu na svijetu, dobiva svoj nastavak!

Ipak, glavni je krivac kreator Darren Star, koji je radio na kultnim serijama "Beverly Hills, 90210", "Seks i grad" i "Melrose Place". On je upoznao gledatelje s Jasonom Priestleyjem, pokojnim Lukeom Perryjem, Chrisom Nothom, Johnom Corbettom, a sada i s Lucasom. 

Iako se od 2013. bavi glumom i manekenstvom, zgodni je Francuz tek sada u seriji "Emily u Parizu" privukao pozornost javnosti. Utjelovio je chefa Gabriela, koji se nađe u ljubavnom trokutu s glavnom junakinjom Emily, koju igra Lily Collins. 

Lucas je otkrio u intervjuu za Vulture da je i u stvarnom životu radio kao chef u japansko-francuskom restoranu. "Nekoliko godina bio sam sous-chef u restoranu, pa imam nekih kuharskih vještina. No radili smo natjecanje u kuhanju Ashley, koja igra Emilyinu prijateljicu Mindy, i ja da bismo promovirali seriju i uspio sam potpuno spaliti svoj omlet i porezati prst, pa se trudim ne hvaliti se svojim kuharskim vještinama", priznao je glumac. 

Bravo je ispričao kako je oduvijek obožavatelj Darrena Stara i odrastao je uz seriju "Seks i grad", pa mu je bila čast raditi s njime. "Kad sam vidio da ova serija dolazi u Pariz i da će tu biti snimana, bio sam ponosan. Bio sam uzbuđen što ću vidjeti kako će Darren sve to posložiti. No moram priznati da imam nekih trauma od serije 'Seks i grad', postoje stvari koje se ne bih usudio isprobati", rekao je glumac. 

Lucasu je teško palo kada je završilo snimanje serije i kaže da se osjećao napušteno. "Na setu si četiri mjeseca i onda je gotovo. Pitaš se: 'Kako je moj život izgledao prije toga?' No bio sam u New Yorku, vidio se s kolegicom Ashley i odvela me u obilazak Broadwaya i na neke predstave. Nakon toga sam se vratio u Pariz taman za karantenu zbog koronavirusa", ispričao je. 

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije