sjajna kombinacija!

Odbio je ulogu a da nije pročitao scenarij, a onda je upoznao čovjeka koji ga je nadahnuo i sve se promijenilo

Antonio Banderas (FOTO: Profimedia) Antonio Banderas (FOTO: Profimedia) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonio Banderas (FOTO: Profimedia) Galerija

Antonio Banderas isprva je odbio poziv da igra glavnu ulogu u filmu "Ulični tango" jer je zaključio kako to nije za njega, a da nije ni pročitao scenarij. Ipak, sve se posložilo.

Američka plesna drama "Ulični tango" iz 2006. godine nadahnuta je istinitom pričom o Pierreu Dulaineu, plesnom prvaku i učitelju s Manhattana, a u filmu glavnu ulogu ima sjajni Antonio Banderas.

Pogledaj i ovo Selena Gomez Naizgled savršeni životi Lupus, paraliza, depresija... Evo s čime se sve bore domaće i strane zvijezde, a da to i ne znamo!

Rob Brown, Dante Basc, John Ortiz i Laura Benanti samo su neka od filmskih imena koja se uz njega pojavljuju u filmu, kojeg ovoga tjedna možete pogledati u programu Nove TV.

Priča prati Pierrea Dulainea koji se posveti podučavanju plesa grupi problematičnih srednjoškolaca iz New Yorka. Iako su učenici u početku skeptični prema njegovim namjerama, Dulaine ih na kraju osvoji svojim duhom i predanošću. Kako se priča razvija, tako Dulaine postaje mentor svojim učenicima te ih na kraju inspirira da svoje znanje plesa predstave na prestižnom natjecanju u klasičnom plesu.

Antonio Banderas isprva je odbio poziv da igra glavnu ulogu u filmu jer je odmah zaključio kako to nije za njega, a da nije ni pročitao scenarij. Nakon nekoliko pokušaja da ga pridobiju, na kraju je ipak dao šansu te su mu ispričali o čemu se točno radi. Kada je otkrio Pierrea Dulainea odmah se zaljubio u njegov duh te je pristao na ulogu. Dulainea je i upoznao, a ostalo je povijest.

Mnogi "učenici" iz filma imali su dotad malo ili čak nimalo iskustva na velikom platnu, a upravo to dalo je čar čitavom projektu. Svi su radili upravo s Pierreom Dulaineom kako bi usavršili plesne pokrete.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene