Bilo je tu neugodnosti

Dekoltei do pupka i opako visoki prorezi: Fotografije zbog kojih su se mnogi pitali je li ovdje bio cilj uštedjeti na materijalu

Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (Foto: Getty) +0 Blanca Blanco (Foto: Getty) Galerija

Ususret ovogodišnjim Oscarima izdvojili smo najgolišavija izdanja s prethodnih dodjela prestižnih filmskih nagrada.

U takozvanom zlatnom dobu Hollywooda glamur je bio glavni modni imperativ na crvenom tepihu, no vremena su se promijenila. Posljednjih godina crvenim tepisima dominiraju golišava i provokativna izdanja, a slavne se dame posebno vole pokazivati na dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Will Ferrell (Foto: Getty Images) iz blesave komedije Od Eurosonga do Oscara: Nitko nije očekivao da će se ova pjesma naći u utrci za prestižnu filmsku nagradu

Kendall Jenner, Adriana Lima, Emily Ratajkowski i druge poznate manekenke predvodnice su tog trenda, no u stopu ih prate i glumačke dive poput Nicole Kidman i Charlize Theron.

Ususret ovogodišnjoj dodjeli prestižnih filmskih nagrada, koja će se zbog pandemije koronavirusa razlikovati od svih prethodnih, prisjetili smo se nekih upečatljivih golišavih oskarovskih outfita slavnih dama iz proteklih godina.

Bilo je tu svega, od dekoltea do pupka, preko potpuno prozirnih haljina, do proreza koji sežu iznad bokova sve do struka, a najprovokativnija izdanja možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, 93. po redu dodjela svečane dodjele filmske nagrade Oscar zakazana je za ponedjeljak 26. travnja, a održat će se u na dvije lokacije u Los Angelesu - u kazalištu Dolby, gdje se inače održavala od 2001. godine, i na željezničkoj stanici Union Station.

Ovogodišnja dodjela bila je odgođena za čak dva mjeseca zbog pandemije, a cijela ceremonija bit će nešto skromnija i s manje sudionika. Na njoj će se tako naći samo prezenteri, nominirani i njihovi gosti, ali producenti se trude da to bude show koji nitko neće htjeti propustiti i najavljuju neviđeni spektakl.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene