Luke Perry preminuo je 4. ožujka prošle godine, a gledateljima Oscara nije bilo jasno kako su organizatori izostavili glumca s obzirom na to da je glumio u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", koji je imao nekoliko nominacija.

Galerija


Nakon što su brojni gledatelji Oscara javno komentirali kako nije u redu da je zvijezda Beverly Hillsa izostavljena iz videa "In Memoriam" na dodjeli prestižne filmske nagrade, oglasila se i Akademija.

Vezani članci Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Kolege se prisjetile zvijezde Beverly Hillsa na godišnjicu njegove smrti: "Nedostaješ mi puno prijatelju..." Matija Vuica Raskošne kreacije Matije Vuice su oduševile Hollywood: "Revija je za mene stvarno bila nešto posebno"

"Akademija zaprima stotine zahtjeva obitelji i prijatelja preminulih kolega iz filmske industrije da ih se uključi u segment Oscara 'In Memoriam'. Upravni odbor svake grane struke razmatra sve zahtjeve te radi selekciju koga će se na dodjelama uvrstiti u video 'In Memoriam'. Na službenim stranicama Oscara prisjetili smo se života Lukea Perryja i Camerona Boycea u galerijama", stoji u priopćenju Akademije koje je prenio Hollywood Reporter.

Američka akademija svake godine oda počast poznatima iz filmske industrije koji su preminuli u posljednjih 12 mjeseci.

Luke Perry preminuo je 4. ožujka prošle godine nakon srčanog udara, a gledateljima Oscara nije bilo jasno kako su organizatori izostavili glumca s obzirom na to da je glumio u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", koji je imao nekoliko nominacija, među njima i onu za najbolji film.

Neka njezina izdanja bila su bolna, ali u ovoj minijaturnoj haljini sada je ponosno istaknula obline