oglasila se

Akademija nakon kritike javnosti objasnila zašto je iz Oscara izostavila zvijezdu Beverly Hillsa

Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Getty Images) Luke Perry (Foto: Getty Images) Luke Perry (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Getty Images) Luke Perry i Jason Priestley (Foto: Getty Images) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) +0 Luke Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Luke Perry preminuo je 4. ožujka prošle godine, a gledateljima Oscara nije bilo jasno kako su organizatori izostavili glumca s obzirom na to da je glumio u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", koji je imao nekoliko nominacija.

Nakon što su brojni gledatelji Oscara javno komentirali kako nije u redu da je zvijezda Beverly Hillsa izostavljena iz videa "In Memoriam" na dodjeli prestižne filmske nagrade, oglasila se i Akademija.

Pogledaj i ovo Luke Perry (Foto: Profimedia) Prijavio se za drugu ulogu Zbog Dylana su za njim uzdisale žene diljem svijeta, a njegova izjava o liku koji mu je obilježio život sada pomalo ledi krv u žilama

"Akademija zaprima stotine zahtjeva obitelji i prijatelja preminulih kolega iz filmske industrije da ih se uključi u segment Oscara 'In Memoriam'. Upravni odbor svake grane struke razmatra sve zahtjeve te radi selekciju koga će se na dodjelama uvrstiti u video 'In Memoriam'. Na službenim stranicama Oscara prisjetili smo se života Lukea Perryja i Camerona Boycea u galerijama", stoji u priopćenju Akademije koje je prenio Hollywood Reporter.

Američka akademija svake godine oda počast poznatima iz filmske industrije koji su preminuli u posljednjih 12 mjeseci.

Luke Perry preminuo je 4. ožujka prošle godine nakon srčanog udara, a gledateljima Oscara nije bilo jasno kako su organizatori izostavili glumca s obzirom na to da je glumio u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu", koji je imao nekoliko nominacija, među njima i onu za najbolji film.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene