Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U svijetu slavnih ima i prevare, drame, prostitucije... a neke žene su se snašle u toj situaciji i na kraju profitirale! No, pod koju cijenu?


Seks prodaje i pokreće svijet, a kada se u cijelu priču umiješaju i slavna imena onda nastane prava drama. E pa ove žene su od cijele situacije profitirale, postale su poznate i tako se obogatile.

Vezani članci Ben Affleck Ljepotica i 16 godina stariji glumac nerazdvojni poslije egzotičnih putovanja, ljubili se u šetnji Ana de Armas, Ben Affleck Ova ljepotica glavna je tema jer je osvojila problematičnog glumca, a ranije je bila s njegovim prijateljem

Najsvježija u nizu je Christine Ouzounian. Ona je dadilja koja je čuvala djecu Benn Aflecka i Jennifer Garner, a navodno je upravo i ona razlog rastave hollywoodskog para. Navodno je potpisala ugovor o povjerljivosti podataka, a izgleda da je dobila i novčani bonus nakon otkaza. Ima novi Lexus, a otišla je i na luksuzni odmor privatnim avionom.

Skandal Ben Afflecka se nastavlja: Ljubi li dadilju?

Michelle McGee je postala poznata kao žena koja je razorila vezu Sandre Bullock i Jesse Jamesa, a nakon toga odlučila je svoje ime iskoristiti za biznis. Postala je dio web stranice koja ohrabruje muškarce koji žele prevariti svoje partnerice (vjerovali ili ne i to postoji!!), a nedavno je izbio novi skandal oko toga jer su im procurila imena muškaraca koji su bili u bazi podataka.

 

#sickdogs #michellemcgee #socalbombshell #tits #tattoomodels #tattooshops #cannoli

A photo posted by Sick Dogs Tattoo (@sickdogstattoo) on

Joseline Hernandez počela je kao striptizeta, a onda je 2011. upoznala glazbenog producenta Stevie J-a. Sve se promijenilo kada je postala dio reality showa 'Love & Hip Hop: Atlanta'. Stevie je tada još uvijek službeno bio s tadašnjom djevojkom, a ona je bila njegova ljubavnica. Bivša striptizeta radi i na svojoj glazbenoj karijeri, a nakon reality showa dobila je priliku i za vlastiti koji počinje sljedeće godine.

Karrine Steffans je na glasu kao jedna od najomraženijih ljubavnica, a priznala je kako je spavala s cijelom grupom poznatih glazbenika i producenata. U knjigama 'Confessions of a Video Vixen' opisala je svoja iskustva, a objavila je još nekoliko knjiga koje su bile bestseleri na top listama. Danas zahvaljujući tome zarađuje toliko da si može priuštiti luksuzan život.

 

And I get high with my baby baby...

A photo posted by Karrine & Co.® (@karrineandco) on

Jasmine Waltz poznata je po aferi s Davidom Arquetom koji je tada bio u braku s Kourtney Cox. Dok seonda bavila tada još malenom kćeri, David se viđao s njom.  Jasmine je za tabloide prodala njihovu priču, zahvaljujući sklonostima prema skandalima, završila je u reality showu. Danas dobro zarađuje poziranjem.

Nia Guzman u svjetske je medije dospjela jer je dobila dijete s reperom Chrisom Brownom koji je tada bio u vezi sa Karrueche Tran. Američki mediji pišu kako joj Chris plaća 25 tisuća dolara alimentacije, a živi u luksuznoj kući koju joj je kupio. Chris je s oduševljenjem prihvatio ulogu oca, pa često provodi vrijeme sa svojom kćerkicom. Nia bi zato mogla dobiti i reality show, a šuška se da je već u pripremi.  

Nakon svega ovoga, treba doći i upozorenje - koristiti s oprezom! ;)