Sumnjivi su

Skandal Ben Afflecka se nastavlja: Ljubi li dadilju?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vijest o razvodu Ben Afflecka i Jennifer Garner rastužila je mnoge, a sada izlazi sve više detalja oko njihovog slučaja. Je li Ben varao suprugu s dadiljom njihove djece?

Nije lako biti Christine Ouzounian ovih dana. Ona je dadilja koja je čuvala djecu hollywoodskih supružnika Ben Afflecka i Jennifer Garner. 28-godišnja Christine na meti je paparazza i američkih medija kako bi saznali kakav je njezin odnos sa slavnim glumcem i redateljem. Prije nekoliko dana kamere su snimile nju i Bena u baru u Los Angelesu, a viđeni su i u iznajmljenoj kući kasno navečer sa smiješkom na licu.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Epidemija razvoda u Hollywoodu: I Gwen Stefani i Gavin Rossdale se razvode

Iako je Affleck zanijekao sve glasine i nazvao ih 'potpunim smećem', izgleda kako ih veže i više od samo profesionalnom odnosa. Christine se sada oglasila i putem Instagrama citirajući pjesmu Alicie Keys 'She's just a girl, and she's on fire'. Poruka? Izgleda kako je dadilja na meti i dosta joj je toga!

Što je tiče uskoro bivših supružnika Bena i Jennier, njih dvoje su viđeni na setu filma 'Miracles from Heaven' u Atlanti. Zanimljivo je što roditelji troje djece i dalje žive u istoj kući i nose vjenčano prstenje. Hm, što je događa kod Affleckovih? Obiteljska drama se nastavlja...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene