Održala je obećanje

Žanamari se fotkala bez gaćica, no javili su se novi kritičari: "Mario će biti oduševljen što je netko pokrio stražnjicu njegovim dresom"

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) +0 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Domaća pjevačica Žanamari Perčić nedavno je dala zanimljivo obećanje.

Domaća pjevačica nedavno je dala zanimljivo obećanje.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić mišljenja su podijeljena Žanamari postala plavuša i odvažila se na još jednu promjenu, a zbog novog izgleda poznate Hrvatice zasule su je komentarima!

Pjevačica Žanamari Perčić obećala je da će se slikati bez gaćica ako Hrvatska uđe u finale. Preciznije, obećala je svojim pratiteljima na Instagramu da će se slikati u gaćicama na kockice ako Hrvatska nogometna reprezentacija uđe u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji, odnosno bez njih ako ne pronađe jedne takve.

"Ovako Žaky gleda tekmu. Za Vatrene samo redcarpet style. Obećala sam ekipi sinoć da ću kad uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje girl crewu moram ispuniti! Tako da neće biti fishing for likes, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja", napisala je ispod fotografije na kojoj pozira u uskoj, bijelo-žutoj haljinici u kojoj je gledala utakmicu protiv Danske.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

S obzirom na to da je Hrvatska u finalu, Žanamari je ispunila obećanje, no neke je uspjela i razljutiti.

"Sinoć se proslavilo noćnim kupanjcem. Nisam imala pri ruci badić, ali sam imala Mandžukićev dres. Koliko ste vi bili ludi sinoć? Čekam vaše najluđe fotke", napisala je ispod fotografije na kojoj spremno pozira kao uvijek.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Mario će biti oduševljen što je netko pokrio guzicu njegovim dresom..... Curo polupala si lončiće definitivno, brukaš se", bio je jedan od komentara, iako je većina ostalih išla u prilog njezinog besprijekornog izgleda.

"Ona pokrila guzicu, ti si pokrij facu. Ljubomoro", stali su fanovi u obranu pjevačice, no njezina kritičarka nije se dala smesti. "A na što točno da budem ljubomorna? Na budaletinu koja sramoti sveti dres i kojoj se smije cijela Hrvatska.... Mi u finalu, a ona bi zabavljala narod guzicom. Možda neke napaljene dedeke koji ne gledaju nogomet."

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Pjevačica se nije uplitala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene