Emotivna poruka

Žanamari ganula svojom objavom uoči utakmice: ''Bit će suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće''

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Žanamari: Foto: Instagram Galerija

Žanamari jedva čeka večerašnju utakmicu, a svojom je objavom mnoge dirnula u srce.

Baš kao i svi i pjevačica Žanamari večeras vrijeme odvaja samo za utakmicu. Veliko finale i nju će prikovati uz ekran, a svojom golemom želju da pobijedimo Francusku pokušat će odaslati Vatrenima pozitivnu energiju.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Svi su gore Ćorluka ima još jedan razlog da ''razvali'' Francuze! Stigla mu je i buduća supruga!

Žanamari je na društvenim mreža objavila emotivnu poruku. Zajedništvo koje trenutno odlikuje Hrvatsku inspiriralo ju je da napiše nekoliko lijepih rečenica, a mi ih prenosimo u cijelosti.

Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram)

''Probudila sam se toliko emotivno ''hyped up'' da sam se morala trgnuti i krenuti na ''hiking'' rano ujutro. Nije me smirilo. Mislim da ću kod kuće gledati tekmu večeras jer već vidim da će bit suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće. Prvi put u životu da nogomet ovako djeluje na mene, al’ zato što je ovo više od nogometa. U ovoj ljubavi smo svi ujedinjeni! A to se tako rijetko događa! U ovo vrijeme društvenih mreža navikla sam više na anonimni hejt, kritičare i ogorčenost na sve ikad... A ovo... Ovo je jedinstveno vrijeme koje ću zauvijek pamtiti... Vrijeme kad i najmrzovoljniji zašute i kad im srce zatitra barem na tih sat i pol vremena. Večeras će Hrvatska biti satkana od čiste ljubavi, a sve misli i emocije bit će pozitivne, usmjerene ka našim dečkima koji će tu našu ljubav koristiti kao gorivo i pobijediti! Nekako sam sigurna u to, da hrvatsko srce zaista kuca najjače i da smo zato danas tu! Čekam večeras i uživat ću u svakom trenutku ovog predivnog povijesnog događaja i emotivne čistoće koja će ovu noć zavladati Hrvatskom'', napisala je Žanamari.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene