Osim Olimpijskih igara, u Brazilu trenutno traje izbor za najljepšu guzu.


Na Olimpijskim igrama brojni se sportaši i sportašice bore za titulu najbolje i najbolje, a osim te vrste natjecanja, u Brazilu trenutno traje još jedno – ono za najbolju guzu. U Rio De Janeiru počeo je izbor za Miss BumBum u kojem se 27 kandidatkinja u tangama bore za titulu najbolje guze.

Vezani članci Predsjednik Brazila Jair Messias Bolsonaro (Screenshot: UN TV) Brazilski predsjednik pao pa nakratko izgubio pamćenje: "Nisam znao što sam radio..." Slika nije dostupna Ovo je jedna od 26 ljepotica koja se natječe za titulu NAJLJEPŠE GUZE Brazila!

Jučer su otrčale 100 metara dugački sprint najprometnijom ulicom Sao Paola i pritom posve zaustavilo promet, a najbolja guza Brazila tražit će se među 15 finalistkinja.

Iako zvuči simpatično i bezazleno, ovo natjecanje već godinama prate kontroverze, a neke su djevojke bile i na rubu samoubojstva zbog toga nezadovoljstva rezultatima.

'Trčati po najprometnijoj ulici Sao Paola u bikiniju je najmanja stvar koju mogu učiniti da se domognem finala', rekla je 38-godišnja natjecateljica Ana Paula Saad za Daily Mail.

'Ustala sam se u 5 jutros, istegnula mišiće i našminkala se. Ovo mi znači sve na svijetu. Znam da imam najbolju guzu Brazila, sad je na meni da i sve ostale uvjerim u to', dodala je.