Ove godine čuveni brazilski karneval u Rio de Janeiru je trajao četiri dana, od 13. do 16. veljače, a nakon što je završio, Internet su preplavili video klipovi savršenih tijela i guza brazilskih plesačica koje su sudjelovale u karnevalskim povorkama.


Karneval je najveći i najspektakularniji praznik u Brazilu, a održava se svake godine 40 dana prije Uskrsa. Vjeruje se da praznik vuče svoje korijene iz poganskog, starorimskog praznika koji se slavio u čast bogu Saturnu.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Bubnjevi, ples i razgolićena tijela na ulicama Rija Slika nije dostupna VIDEO: Karneval u Riu počeo u suzama

Karneval je s vremenom postao događaj nevjerojatnih razmjera, tijekom kojeg čitava zemlja doslovno stane i sva energija se posvećuje slavlju koje traje bez prestanka dan i noć. Tijekom karnevala u Brazilu se popije 80 posto godišnje potrošnje piva, a 70 posto turista koji posjete zemlju svake godine, učine to baš tijekom karnevala.

A sada, nakon što je karneval završio, Internet su preplavili video klipovi i slike brazilskih plesačica savršenih tijela koje su sudjelovale u šarenim povorkama, na kojima se može jasno vidjeti zašto Brazilke svrstavaju među najljepše, najprivlačnije i najerotičnije žene svijeta…