Severinin klub obožavatelja tvrdi kako je njihovu kraljicu iskopirala Taylor Swift. Za to imaju i dokaze!


Severinin klub obožavatelja tvrdi kako je njihovu kraljicu iskopirala Taylor Swift inspiriravši se za novi spot uradcima koje je ranije objavila i imala Severina. Njihovo priopćenje i dokaze prenosimo u cijelosti:

"Dok cijeli svijet ne prestaje intrigirati spot Taylor Swift Look What You Made Me Do, u kojem se prikriveno obračunala s mnogima iz svijeta showbizza, i Severini fanovi, kojih ima skoro milijun na Facebooku i 680 tisuća na Instagramu te koji u korak prate našu najveću zvijezdu, primijetili su neke detalje i sličnosti.

Naime, neki od kadrova neodoljivo podsjećaju na kadrove iz Severinina spota za pjesmu Silikoni, snimljenu prošle godine, pod redateljskom palicom Petra Pašića. Osim kadrova iz Silikona, zanimljiva je i gotovo preslikana scena s najveće regionalne turneje Dobrodošao u klub redatelja Tomaža Pandura, održane 2013. godine. Ako je i svaka sličnost slučajna, odlično je kad stranci izgledaju kao nešto naše. Je li se Taylor Swift ili netko iz njezina tima inspirirao Severininim uradcima, procijenite sami", tvrde obožavatelji popularne Severine.