Sinoć je u klubu Pepermint u Zagrebu održano premijerno preslušavanje novog Severininog albuma 'Dobrodošao u klub', a pjevačicu je među ostalim kolegama došao podržati i šaljivi Tony Cetinski!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Severina - 4 Severina prvi put u javnosti dva dana nakon što su joj provalili u stan, brige je sakrila velikim osmijehom Severina - 2 Severina se prvi put nakon provale oglasila na Instagramu, podijelila znakovitu objavu i dobila podršku obožavatelja

Četiri godine publika je čekala novi album kraljice estrade, a sudeći po reakcijama čekanje se isplatilo. Već prva tri hita imaju više od 50 milijuna pregleda na YouTubeu. Severinu su došli podržati brojni kolege, među kojima i Tony Cetinski koji ju je pozdravio ovim riječima:

'Dobrodošla u Pepermint i u klub razvedenih!', rekao je Tony u mikrofon. Pjevačev duhoviti komentar popraćen je salvama smijeha, a Severina je prihvatila šalu uz zagonetni smiješak! Ipak, pjevačica očito uživa i u šalama na vlastiti račun, stoga se dobro snašla i predala mikrofon kolegici Danijeli Martinović koja ju je, kao dugogodišnja prijateljica, također došla podržati!

>> Severina o haljini koja je 'izazvala je toliko gnjeva i komentara'

Na premijernom preslušavanju jedva da je bilo mjesta za sve kamere, fotoaparate, novinare i goste. Na istom mjestu je održana i promocija magazina GloriaGLAM te novog albuma Plavog orkestra.

Severina je bila odlično raspoložena, a kako i ne bi kad je bila okružena dragim ljudima i prijateljima koji su joj došli sinoć dati podršku. Njezin novi album 'Dobrodošao u klub' sažeo je pjesme o ljubavi i izdaji, a pjesmu 'Ostavljena' potpisuje i sama Severina. Sama naslovna pjesma po kojoj je i nazvan album nije nimalo vesela, već jedna 'ozbiljna pop balada s repanjem'.

>> 'Nudili su mi pola Novog Sada... a ja, slaba na slabića'

>> Severina u pripijenom i crvenom - oduševila!

'Mojim repom, da se ne uvrijede reperi. Pjesma je to osvetoljubljive tuge, i sve to zbog tipa koji joj je muž pa je ne poznaje dovoljno, zaručnik koji joj je dao prsten jer misli da to tako treba biti ili neznanac u kojem je zaljubljena potajno. Sve su to moje pjesme tuge i veselja', kaže Severina za Gloria GLAM čiju naslovnicu i krasi.

Osim već poznatih hitova s novog albuma - 'Brad Pitt', 'Grad bez ljudi' i 'Italiana', ostale pjesme obožavatelji će imati priliku čuti narednih dana kad će ih Severina objaviti na svojoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook