Opet ostala bez auta

Živi u strahu od mafije: 'Imam dovoljno problema i prijetnji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kaže se tko se igra s vatrom, taj se i opeče, ona očito nije čula za ovu dobru staru narodnu poslovicu.

Srpska starleta/pjevačica, koja po nastupu za otvaranje usta dobije i do 1200 eura, Soraja Vučelić još je jednom ostala bez automobila. Dva tjedna nakon što su joj u Podgorici zapalili auto, Sara je odlučila kupiti novi, mercedes za koji je iskeširala 85 tisuća eura. Na njezinu veliku žalost, vrlo brzo je ostala i bez njega.

Pogledaj i ovo Soraja Vučelić stanje joj se pogoršalo Kontroverzna srpska starleta bori se za život, nakon teške prometne nesreće hitno je prebačena na operaciju u Hrvatsku

VIDEO Plastična starleta za zijevanje dobije 1200 eura!

Auto su oteli crnogorski mafijaši koji vjeruju kako je isti dobila od Miloša Čujovića koji se trenutno nalazi u zatvoru. Soraja je novi automobil kupila u Podgorici, ali kako bi izbjegla probleme, svu papirologiju sredio je njezin ujak, preuzeo je auto, postavio tablice na kojima je pisalo Sara (baš diskretno kada želite auto sakriti od mafije).

Kako su mafijaši uvjereni da Soraja auto nije kupila svojim novcem već Čujovićevim, odlučili su ga prisvojiti. Prisilili su Sorajinog ujaka da potpiše izjavu u kojoj se navodi kako pravo raspolaganja automobilom ima Čujovićev otac. Ipak, nakon potpisivanje izjave, mercedes je prodan za 60 tisuća eura. Soraja je navodno potvrdila cijeli slučaj, ali nije željela iznositi detalje dok se stvari malo ne primire. Starleta je rekla, 'Trudit ću se ne pričati na tu temu jer i onako imam dovoljno problema i prijetnji', prenose srpski mediji.

 

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene