E to je posao

VIDEO Plastična starleta za zijevanje dobije 1200 eura!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni estradnjaci se žale kako nemaju posla i kako su slabo plaćeni, a ona se pojavi, par puta otvori usta i pobere lovu.

Soraja Vučelić, miss plastike i kraljica neuspješnog photoshopa, navodno mlati masnu lovu otvarajući usta na 'koncertima' u Makedoniji. Ona je tamo toliko popularna da ni činjenica da o pjevanju nema pojma, ništa ne znači.

Pogledaj i ovo showbuzz opet problemi s vlastima Uhićena starleta Soraja Vučelić u Crnoj Gori, kršila zakon o suzbijanju zarazne bolesti

Objavila, pa brzo maknula! Kad vidite fotku bit će vam jasno zašto!

Po nastupu zarađuje od 1000 do 1200 eura i vlasnici klubova u Makedoniji bez problema plaćaju joj samo da se pojavi, jer kako sama za sebe kaže, tamo je jednostavno obožavaju.

Priznat ćete, kada je vaš jedini talent u životu instaliranje silikona, ovakva zarada definitivno je zavidna. Nije ni čudo što se onima koji znaju pjevati diže kosa na glavi od samog spomena Sorajinog imena.

Najgore od svega je to što je ona odlučila krenuti na satove pjevanja kako bi joj to bio hobi uz unosni posao kojeg radi. Nitko ne zna točno koji je to posao, ali nešto joj definitivno donosi lovu, jer ipak treba održavati sve te silne silikone i plaćati operacije.

Pohvalila se i time kako je jednom prilikom dobila 3000 eura tringelta jer je jednom imućnom frajeru otpjevala pjesmu Lepe Brene. Vrlo vjerojatno čovjek je platio samo da prestane 'pjevati'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene