Soraji su prošle godine zapalili novi automobil. Ovog puta namjerno su joj onesposobili kočnice.


Soraja Vučelić ponovno je u problemu. Naime, starleta je autom krenula na snimanje emisije kad je u vožnji primjetila da nešto nije u redu s papučicom za kočenje. Vjerovala je, kaže, da nije ništa ozbiljno pa je nastavila s vožnji. Srpski Star piše kako se Soraja trebala zaustaviti na semaforu, a kočnice nisu odreagirale.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksi Soraja u toplesu opet na naslovnici! Slika nije dostupna Soraja 'izvisila', Anastazija ide na svjetsko Playboy finale!

Njena prijateljica ispričala je kako je Soraja imala sreće jer je vidjela s desne strane parkiran bijeli kombi, kojem su sva četiri svjetla bila upaljena. Shvatila je, priča prijateljica, da je najbolje da svojim automobilom udari u kombi u kojem nema nikog kako ne bi ugrozila nečiji život. Soraja je i sama potvrdila da su joj kočnice onesposobljene namjerno te dodala da pretpostavlja tko stoji iza toga. Dodala je i da slučaj rješava policija. Ovo nije prvi put da Soraja ima problema s automobilima. U centru Podgorice prošle godine su joj zapalili novi automobil.