Nakon što je u Srbiji osvojila titulu Zečice godine, uredništvo srpskog Playboyja je odlučilo još jednom ukrasiti naslovnicu sa Sorajom Vučelić.


25-godišnja Soraja Vučelić se prvi put skinula za naslovnicu srpskog Playboya u listopadu 2011., a nešto kasnije iste godine je proglašena za Zečicu godine. U svom prvom pojavljivanju u najpoznatijem muškom časopisu na svijetu Soraja je pozirala potpuno gola, samo s hokejaškim štitnicima i palicom u rukama, utjelovivši junakinju iz računalne igrice.

>> Soraja Vučelić: Ja sam jedina prava Playboyjeva pobjednica!

>> Soraja ponovno pokazala sve svoje moćne atribute

Vezani članci Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Svi se pitaju kako joj uspijeva da joj nešto ne ispadne iz ovog malenog badića dok se šeće gradom Slika nije dostupna Začinite vaše praznike sa seksi zečicama!

Sada je Soraja pozirala 'obučena' u mikro bikiniju ukrašenim s kristalima, a na glavi joj se ističe tijara, koja aludira na njezinu titulu Zečice godine. Soraja nam je inače u ponedjeljak otkrila da je direkcija američkog Playboyja s njom stupila u kontakt te da su već sada u tijeku priprema za njezino putovanje u Los Angeles gdje će sudjelovati u svjetskom Playmate natjecanju.