Sve na račun lijepe Sofije

Žestoke uvrede: "Nemaš stila, sramotiš me pred drugima!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Loeb prilično je žestoko vrijeđao Sofiju Vergaru. Još uvijek su na sudu, a sada su procurila i pisma koja joj je slao dok su još bili zaručeni.

Bivši zaručnik Sofije Vergare trenutno je s njom na sudu, spore se oko njezinih embrija. I dok joj i dalje stvara probleme, Page Six objavio je nekoliko citata iz pisma koje je Nick Loeb pisao Vergari dok su još bili zaručeni. Pisma datiraju iz 2014. godine, a daju do znanja koliko se grozno prema njoj ponašao u vrijeme dok su još bili par. Izvrijeđao ju je u pismu, nazvavši je bezobraznom, bez trunke poštovanja i stila.

Pogledaj i ovo showbuzz slavna ljepotica Zbog obiteljske tragedije iselila se iz rodne zemlje, a onda joj je jedan sudbonosni susret na plaži potpuno preokrenuo život

Smetalo mu je, naime, što je govorila španjolski ispred njega i drugih ljudi. "Ono što mi se ne sviđa i što neću trpiti je španjolski, i ne želim biti pored tebe kad s drugima za stolom razgovaraš na španjolskom. Ne samo da je bezobrazno i ne poštuješ me, to pokazuje da nemaš stila. A to da me prozivaš, sramotiš i ponižavaš pred drugima kad te zatražim da staneš, se više neće ponoviti".

Rekao joj je i kako mora posložiti prioritete i staviti njega i njihovu obitelj prije posla. "Tvoja karijera i ego dosad su bili prvi... To se mora promijeniti", napisao je Loeb. Par je bio zaručen od 2012. do 2014. godine. Nakon raskida, Sofia je počela izlaziti s Joeom Manganiellom, za kojeg se udala 2015. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene