'Jako sličim na Britney Spears i ona bi ovako izgledala nakon 15-tog poroda'!


Sebe naziva Snowflake (Pahuljica) i sigurna kako će postati jedna od najvećih zvijezda na svijetu zato što je drukčija. Sebe uspoređuje s Britney Spears i u šali voli reći kako bi i Britney izgledala poput nje nakon 15-tog poroda.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta" HTZ pokrenuo kampanju na društvenim mrežama Kako vam se sviđa novi spot turističke zajednice? ''Vaš dom dovodimo u Hrvatsku''

A da je uistinu velika obožavateljica Britney potvrđuje i jedan od kostima u njenom spotu 'My Mission is You' koji neodoljivo podsjeća na triko koji je Spears nosila u spotu 'Toxic'.

Plastična starleta za zijevanje dobije 1200 eura!

Ova Mađarica naglašava kako je profesori Engleskog jezika podučavaju što boljem izgovoru kako bi mogla u punom sjaju zablistati na globalnoj sceni.

Naglasila je i to kako mnoge zvijezde koriste photoshop i prikazuju se u lažnom svjetlu. Ona se prikazuje upravo onakva kakva je i smtra da će joj to pomoći pri osvajanju svijeta. Nakon što je objavila video na Youtubeu, kaže kako joj neprestano stižu bračne ponude kako muškaraca tako i žena.

Pogledajte ima li Pahuljica ono što treba za pokoravanje svijeta

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook