Slučaj O.J.

Kris Jenner progovorila 20 godina nakon ubojstva

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danas je Kris Jenner jedna od najpoznatijih osoba na svijetu, a nekada je to bio njezin suprug Robert Kardashian koji je branio O.J.Simpsona zbog ubojstva.

O.J.Simpson je prije 20 godina proglašen nevinim zbog ubojstva bivše žene Nicole Brown. Tada ga je branio Robert Kardashian, glava reality obitelji prije nego li su i postali slavni. Kris Jenner sada je nakon toliko vremena progovorila o ubojstvu prijateljice za dokumetarac 'The Secret Tapes of the O.J. Case: The Untold Story' i njezinim strahovima kako bi joj bivša nogometna i glumačka zvijezda mogla nauditi.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner dobro ga je poznavala Bivša članica obitelji Kardashian na društvenim mrežama posvetila je objavu preminulom O.J. Simpsonu

Sestre Kardashian-Jenner predstavile novi poslovni projekt: Još mislite da su glupave zvijezde? Razmislite ponovno

'Pred kraj života Nicole je bila spremna progovoriti o problemima u svojem životu i priznati kako je bila u nevolji. Stalno nam je govorila 'Ubit će me i izvući će se s tim!', sjeća se Kris koja na početku nije shvaćala te prijetnje ozbiljno. Danas priznaje kako se osjeća krivom zbog toga što njezine strahove nije shvatila ozbiljno i nešto poduzela kako bi spasila prijateljicu.

O.J. je kasnije ipak osuđen na 33 godine zatvora. Nakon 'suđenja stoljeća', kako su taj slučaj nazvali američki mediji, sada će i sve biti razotkriveno u dokumentarnoj seriji koja je još uvijek snima. Osim originalnih izjava tu je i glumačka ekipa koja je utjelovila stvarne ljude koji su bili uključeni u cijeli slučaj. Tako glumac Cuba Gooding Jr. igra O.J. Simpsona, John Travolta glumi njegovog odvjetnika Roberta Shapira dok je Roberta Kardashiana utjelovio David Schwimmer (inače najpoznatiji kao Ross iz 'Prijatelja'). Kris Jenner će u seriji utjeloviti Selma Blair.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene