zlatne koke

Još mislite da su glupave zvijezde? Razmislite ponovno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok neki misle da se Kardashian sestre samo prešetavaju i ne rade ništa, promijenit ćete svoje mišljenje nakon nove poslovne odluke.

Obitelj Kardashian prave su zlatne koke i čini se da sve što taknu pretvore u zlato. Uz uspješan obiteljski reality show koji već godinama zabavlja publiku diljem svijeta, slavna obitelj zarađuje milijune zahvaljujući svojem imenu.

Pogledaj i ovo Kuće Kim Kardashian - 2 Glavno da se kupuje Članice najpoznatijeg reality klana ni same ne znaju koliko luksuznih vila imaju, a neke im služe za pomalo bizarne stvari!

Uznemirujuće i fascinantne činjenice o Kardashianima u koje je teško povjerovati!

Kolekcija odjeće, parfemi, linija kozmetike, cipela, igrica za mobitele, knjiga o selfijima... a sada su sestre Kardashian lansirale i svoju aplikaciju za mobitel. Kim, Khloe, Kylie, Kendall i Kourtney predstavile su svoje ekskluzivne sadržaje.

 

A video posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Kim će tako imati sadržaj o modi i šminkanju, Kylie će slične teme predstaviti na drugačiji način, Kendall će promovirati svoj životni stil profesionalne manekenke, Kourtney će pričati o životu moderne mame, dok se Khloe posvetila vježbanju i uređivanjem interijera.

Od kućanice s Beverly Hillsa do ključne igračice u Hollywoodu

 

A video posted by Khloé (@khloekardashian) on

Aplikacija se može isprobati besplatno tjedan dana, a onda se naplaćuje 2,90 dolara mjesečno (oko 15tak kuna). Za sada su objavile samo djelić onoga što čeka njihove obožavatelje, no obećaju još puno toga zanimljivoga.

S obzirom na njihovu popularnost na društvenim mrežama (njihovi Instagram profili su među top 10 najplaćenijih), Kardashian-Jenner sestre mogle bi itekako profitirati. Još mislite da su samo lijepa lica? Razmislite ponovno. Zaista.

Zanimljivo je i to što je Kyliena aplikacija već skidanija od Facebook aplikacije i već je na broju 1! Prešla je sestre, ali i neke puno poznatije i dosada popularnije aplikacije.

 

Thank you Apple for helping us launch our new apps!!! #BossLadies

Posted by Kim Kardashian West on Tuesday, September 15, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene