Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slađana Petrušić priznala je da se tri godine zabavljala s dilerom droge dok je živjela u Njemačkoj.


Pjevačica Slađana Petrušić, poznatija samo kao Slađa, priznala je da je dečko s kojim je živjela tri godine u Njemačkoj bio diler droge.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija objavila detalje teške nesreće na Pagu u kojoj je poginula jedna osoba Gabrielle Petito U nacionalnom parku nađeni ostaci tijela nestale djevojke: Njezin dečko odbio razgovarati s istražiteljima

'Evo, priznat ću. Bilo mi je čudno što često izlazi iz kuće. I stalno su mu zvonili telefoni. U restoranima su mu prilazili neki čudni tipovi. Nikad nisam vidjela niti jednu djevojku u tim krugovima. Shvatila sam da je u pitanju droga. Jednom smo bili u restoranu i primijetila sam mnogo ljudi oko nas. Nakon izlaska, oni su krenuli za nama. Čula sam da mi se nešto događa iza leđa. Tada je neko povikao 'policija'', odgovorila je Slađa na provokaciju Milomira Marića u showu Parovi.

Dodala je da je u njihovom stanu također pronašla drogu.

'Primijetila sam da je slavina stajala nekako neravno. Kad sam je dotakla, sve je to popadalo po meni ',opisuje.

'Slađa je bila na zadatku. Kad je završen zadatak, završena je i ljubav!', rekla je Vesna Rivas, aludirajući na to da je Slađa pomogla policiji da raskrinka dilera droge, prenosi Kurir.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook