Severina i Jelena Karleuša vode tihi rat već neko vrijeme. Severina o tome ne priča i ne komentira, no Karleuša je itekako otvoreno pokazala da nije obožavateljica svoje poznate kolegice.


Severina Kojić i Jelena Karleuša već su neko vrijeme u tihom ratu, koji ne jenjava. Dok Seve ništa ne komentira, Jelena je otvoreno svojedobno iskazala animozitet prema našoj glazbenoj divi. Pretpostavljalo se dugo da je razlog sukoba MC Sajsi, reperica s kojom je Severina snimila "Silikone".

Vezani članci Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti Seks-skandali (FOTO: Instagram) Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

Karleuša je, prema vlasititm riječima, prva imala ideju o suradnji sa Sajsi pa ju je naljutilo što joj je Severina ideju preuzela. No, navodno to nije razlog, piše Kurir i donosi novo objašnjenje. Sukob je navodno počeo u ožujku prošle godine na koncertu Saše Matića. Obje su na njemu nastupale kao gošće, a Severina je prva imala tonsku probu. Trajala je skoro 45 minuta, i kad su joj iz organizacije rekli da ubrza jer i Jelena čeka tonsku, Severina ih je kratko upitala: "Koja Jelena?" Diva joj to nije mogla oprostiti.