Jelena Karleuša i Severina Kojić (Foto: Instagram)
Jelena Karleuša i Severina Kojić (Foto: Instagram)

Iako je zovu srpskom snajkom, čini se da Severina u očima nekih ipak nije dobrodošla, a opaku poruku poslala joj je i Jelena Karleuša.


Nije tajna da Jelena Karleuša i Severina Kojić nisu najbolje prijateljice, a njihov se odnos blago može opisati sa 'baš se i ne vole'.

Iako je zovu srpskom snajkom, čini se da Severina u očima nekih ipak nije dobrodošla. Pojedini srbijanski mediji joj zamjeraju to što je pjevala na hrvatski Dan pobjede te pozivaju organizatore trubačkog festivala u Guči da joj otkažu koncert, navodeći kako nije dobrodošla na najveće slavlje srpske tradicije. Prozivkama se, naravno, pridružila i Jelena Karleuša.

 

'Očekujem da će organizatori Guče sljedeće godine pozvati Tompsona. Uopće nisam ironična', napisala je Karleuša na Twitteru.

No organizatori festivala od Severine ne odustaju.

'Čula sam da je super festival tako da drago mi je da su i nas pozvali da vole naše pjesme', rekla je Severina.

No, Jelena nije propustila priliku da kritizira nakon što je objavljena snimka s njezinog koncerta na kojem pjeva Severinine pjesme.

 

'Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši', napisala je na Twitteru.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.