Sve više svjedočimo nasilju, vrijeđanju, eksplicitnim scenama na malim ekranima, nekima se to čini normalnim. Ovu su samo neke serije koje su otišle korak predaleko tijekom snimanja.


Igra prijestolja: Crveno vjenčanje

Mnogi kritičari ističu Obitelj Soprano kao seriju koja je otvorila novu eru šoka na televiziji. Ali Tony Soprano zasigurno je mala beba naspram epizode treće sezone Igre prijestolja. Epizoda crvenog vjenčanja započinje trudnom ženom koju su iznova probadali nožem u abdomen, a završava sa pola glumačke ekipe koju pobiju, a scene su eksplicitne.

 'Heil Honey, I'm Home!'

Ako nikada niste čuli za ovaj 'sitcom' iz 90-ih koju je prikazivao BBC, možda i bolje da niste. U pokušaju da naprave parodiju na savršen život koji portretiraju američke serije, glumačka ekipa ove serije prikazala je Adolfa Hitlera i Evu Braun. Kako bi stvar bila još gora, njihovi 'dosadni' susjedi su bili Židovi. Možda najgora stvar u cijeloj ovoj situaciji je da je netko zapravo mislio da je serija smiješna. Gledatelji se s tim nisu slagali i nakon samo jedne epizode serija je odmah otkazana.

OVDJE upoznajte tursku glumicu koju rado gledate u popularnoj seriji.

'South Park' : epizoda Krvave Mary

South Park ima tradiciju živciranja svih skupina društva. Ali ponekad i oni mogu pretjerati u stvaranju sadržaja za televiziju. Neslavna epizoda iz 2005. godine 'Krvava Mary' u kojoj Randy misli da njegovu ovisnost o alkoholu može izliječiti samo kip Djevice Marije koja krvari iz stražnjice, naljutila je mnoge gledatelje.

'Najmanji mladoženja'

Jedna televizijska kuća otišla je korak predaleko kada su 2004. godine prikazali reality show 'Najmanji mladoženja', u kojoj natjecatelj, koji je niskog rasta, mora izabrati djevojku s kojom će se oženiti. Morao je izabrati ženu visokog rasta ili niskog. 'Koga će izabrati?', bilo je pitanje koje je televizijska kuća postavila svojim gledateljima, misleći da je to primjereno. Nakon samo dvije epizode serija je otkazana.