Selena Gomez u kratkom je roku dva puta hospitalizirana, a Justin Bieber nakon te vijesti snimljen je u neobičnom izdanju.

Galerija


Vijest da je Selena Gomez u posljednjih nekoliko tjedana dva puta hospitalizirana te da se trenutačno nalazi na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi mnoge je zabrinula.

Vezani članci Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Pjevača razbjesnio ružni komentar obožavatelja, u odgovoru otkrio voli li suprugu ili još pati za bivšom Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Bračni problemi nakon samo 6 mjeseci? Namrgođena lica nakon njezinog ženskog izlaska

Naime, 26-godišnja pjevačica tijekom godina se već nekoliko puta liječila zbog depresije i anksioznosti, a izvori bliski njoj sada kažu da je ovaj put do emocionalnog sloma došlo jer se osjeća previše odgovornom za druge.

''Ona je toliko brižna, slatka i ljubazna, a o drugima se brine od mlade dobi. Pod velikim je pritiskom. Jako je osjetljiva, pa joj smetaju pitanja o stvarima o kojima ne želi razgovarati'', objašnjava izvor.

Dodaje da je iza nje nekoliko teških tjedana, ali je shvatila da treba potražiti stručnu pomoć, a i obitelj je uz nju.

Dok jedni kažu da su očekivali da će doći do ovoga, drugi kažu da nije bilo nikakvih naznaka da prolazi kroz teško razdoblje te da se činilo kao da uživa u svemu što radi.

Mnogi smatraju da joj je zasigurno teško palo i vjenčanje bivšeg Justina Biebera i Hailey Baldwin. Selena i Justin u vezi su bili osam godina.

A kad smo kod Justina, dok Selena boravi u bolnici, Justina su paparazzi u četvrtak snimili kako se bos i samo u kućnom ogrtaču šeće po cesti ispred svog doma u Los Angelesu, a dan ranije, kad se vijest o njegovoj bivšoj proširila medijima, viđen je kako sam odlazi u crkvu.

Fotografije bosog Justina i u ogrtaču možete pogledati OVDJE.