Selena Gomez i Justin Bieber zajedno su bili osam godina, a glazbenik se nedavno oženio manekenkom Hailey Baldwin.

Galerija


U posljednja dva tjedna Selena Gomez (26) hospitalizirana je dva puta, piše tabloid TMZ.

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Profimedia) Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio Justin Bieber (Foto: Profimedia) Slavni glazbenik pokušao sakriti lice puno bubuljica ispod kapuljače, no fotografi su sve uhvatili

Problemi sa zdravljem prvi su se put pojavili krajem rujna. Njezini prijatelji kažu da je odavala dojam emocionalno slomljene i očajne osobe te da ju je zabrinuo smanjen broj bijelih krvnih zrnaca u krvi nakon transplantacije bubrega. Završila je u bolnici, gdje je ostala nekoliko dana, nakon čega je puštena.

Međutim, isti se problem ponovio prošli tjedan, ali ovaj put reagirala je mnogo gore. Kako piše TMZ, silom je pokušavala napustiti bolnicu iako su doktori inzistirali da to ne može s obzirom na stanje u kojem se nalazila. To joj se nikako nije sviđalo, pa je doživjela živčani slom, nakon čega je prebačena u psihijatrijsku bolnicu.

Selena je još 24. rujna svojim obožavateljima poručila da uzima pauzu od društvenih mreža, no prije nekoliko dana u javljanju uživo priznala je da je depresija zadnjih pet godina itekako bila dio njezina života. Poznato je da se već nekoliko puta liječila od depresije i anksioznosti. 

Mnogi su uvjereni da je uzrok ovakva njezina stanja i činjenica da se Justin Bieber, njezin bivši dečko s kojim je bila osam godina, nedavno vjenčao s Hailey Baldwin, a par svoje izljeve ljubavi pokazuje gdje god da se nalaze. Strani mediji prepuni su njihovih fotografija, a Seleni to zasigurno nije jednostavno gledati.

Prošle godine tijekom ljeta pjevačica je na društvenim mrežama podijelila i da se zbog komplikacija, koje joj zadaje autoimuna bolest lupus, morala podvrgnuti transplantaciji bubrega, a da joj je donor bila najbolja prijateljica.