Građani Krapine izrazili su nezadovoljstvo zbog koncerta koji bi se trebao održati u njihovom gradu.


Kako javlja 'zagorje.com' građani Krapine sablaznuti su najavljenim koncertom srpske turbo folk pjevačice Sandre Afrike.

 

A photo posted by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Srpska pjevačica u problemima: Otkazuje nastupe?!

Vezani članci Slika nije dostupna OSTVAREN SAN Mladi Dušan vodio Sandru Afriku na maturalnu večeru Slika nije dostupna (18+) POTPUNO GOLA Obula je tek cipele

Između ostalog smeta im to što je Afrika poznata po golotinji, nemoralnim tekstovima poput onog pjesme 'Netko će mi noćas napraviti sina'.  

'Zagorje.com' dalje navodi,

Sam bi se koncert, što je najgore, trebao održati u dvorani krapinske Srednje škole. Što je organizatore nagnalo da netalentiranu starletu koja 'pjeva', ako se to pjevanjem može nazvati, lake note ugoste u prijestolnici kajkavske kulture i to baš u ustanovi kojoj je cilj obrazovati mlade, teško je odgonetnuti.

Teško da ih je nagnala popularnost pjevačice jer popularna je jedino možda zbog provokativnih i golišavih spotova koji su na Youtube-u zabranjeni za djecu i maloljetnike. Turbofolk pjesmuljaka ima samo nekoliko što joj i nije dovoljno za cjelovečernji koncert za koji bi ulaznicu posjetitelji trebali platiti 80 kuna u pretprodaji, a 100 kuna na dan koncerta.

Čak se i Krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović oglasio na svom facebook profilu ošto osuđujući najavljeni koncert i ograđujući se od njega. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook