Strah ju je

Srpska pjevačica u problemima: Otkazuje nastupe?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako nema prijavljene prihode od gaža, to je ne sprječava da uživa u luksuzu i njime se hvali... No, sada se našla na meti!

Poznata pjevačica Sandra Afrika navodno ovih dana ima problema s poreznom upravom. Naime, kako pišu srpski mediji, folk pjevačica je odustala od nastupa jer se boji da će morati platiti porez, a poreznim je obveznicima rekla da pjeva besplatno i da je sve što ima, dobila besplatno.

Pogledaj i ovo Sandra Afrika - 6 hmm... Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

Sandra Afrika pod istragom - 'stala na žulj' poreznoj zbog luksuza

'Sandra nam je otkazala gostovanje bez objašnjenja. Nije nam bilo jasno zašto to radi, a kasnije smo iz novina saznali da joj je porezna uprava za petama. Rekla im je da pjeva besplatno, a to nije točno. Kod nas je uvijek dobila novac, i to na ruke', rekao je menadžer noćnog kluba u kojem je pjevačica trebala nastupiti za srpski Blic.

Blic također piše da će, ukoliko porezni inspektori utvrde da je pjevačica pjevala na crno, Sandra Afrika morati platiti novčanu kaznu u visini od 30 do 100 posto poreza koji duguje. Za utaju poreza predviđena je i kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora, a čini se da se pjevačica uplašila kazne. Sandra Afrika ranije je izjavila da je BMW X6 dobila od dečka, a Mercedes S320 od djeda i bake.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene