Skandal na dvoru

Pojavila se nepozvana: Polusestru Meghan Markle tjelohranitelji otjerali s praga kraljevske palače

Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Markle (Foto: Profimedia) Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Samantha Grant (Foto: Facebook) Galerija

Samantha Markle pokušala je doći do svoje polusestre vojvotkinje Meghan Markle koja ne želi imati nikakvog posla s njome.

Polusestra vojvotkinje Meghan Markle, Samantha pokušala je nepozvana i nenajavljena ući u Buckinghamsku palaču, no to joj nije pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry harry ipak ide sam? Uoči priopćenja da će uskoro posjetiti Nigeriju, šuška se da je Meghan Markle odbila otputovati sa suprugom u Ujedinjeno Kraljevstvo

53-godišnja Samantha odlučila je posjetiti Veliku Britaniju kako bi se suočila sa svojom polusestrom ali umjesto da se sretne s njom, doživjela je neugodno i ponižavajuće iskustvo s osiguranjem kraljevske palače.

Dva tjedna prije, Samantha je sama upozorila kraljevsku obitelj kako bi njeno ponašanje moglo eskalirati ako joj ne dopuste da vidi Meghan, što se očito i ostvarilo, prenosi The Mirror koji je i objavio fotografije incidenta 

Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Incident se dogodio pred samim ulazom u Buckinghamsku palaču gdje se Samantha pojavila u pratnji svog partnera. Zahtijevala je da vidi Meghan, no to joj nije dopušteno, a u trenutku odlaska je osiguranju ispred ulaza predala pismo s porukom za nju.

Nakon što joj ulazak u palaču nije dopušten, Samantha se odlučila za još jedan bizaran potez te je u trgovini sa suvenirima kupila masku s likom princa Harryja. 

Podsjećamo, nakon što je svijet obišla vijest da je Meghan u vezi s princem Harryjem, Samantha je počela iznositi "prljave detalje" o svojoj polusestri. Tako ju je između ostalog optužila kako je zanemarila svoju obitelj i kako im nije htjela pomoći kada su se našli u novčanim problemima.  

U jednom je trenutku najavila objavljivanje knjige u kojoj opisuje djetinjstvo s Meghan, a razmišljala je i o prijavljivanju u jedan britanski reality show

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene