Idealna kandidatkinja

Sve za slavu: Polusestru Meghan Markle gledat ćemo u Celebrity Big Brotheru?

Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Facebook 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (FOTO: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL) +0 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Polusestra vojvotkinje Meghan Markle ovih je dana dobila zanimljivu pozivnicu - za sudjelovanje u britanskom Celebrity Big Brotheru.

Kako stvari stoje, polusestru vojvotkinje Meghan, Samanthu Grant gledatelji će uskoro vrlo vjerojatno moći gledati u britanskom Celebrity Big Brother showu. Naime, direktori i voditelji showa žele Samanthu u novoj sezoni jer vjeruju kako bi upravo ona mogla značajno podići gledanost.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Samantha i Meghan nisu u najboljim odnosima, starija polusestra često se ruga mlađoj i ismijava njen novi način život nakon udaje za princa Harryija.
Vjerojatno je i to jedan od razloga zašto su se direktori britanskog Channela 5 odlučili pozvati Samanthu da se preseli s Floride u London i procijenili je savršenom kandidatkinjom.Neimenovani izvor s te televizijske kuće je za Daily Star otkrio kako bi tema nove sezone trebao biti skandal, a ona im djeluje kao idealan kandidat.

Samantha inače boluje od cerebralne paralize i kreće se pomoću kolica, dosad se součila s optužbama da je iskoristila kraljevsko vjenčanje svoje polusestre i to da stekne slavu te u novčanom smislu. Navodno je upravo ona potaknula oca Thomasa Marklea da u suradnji paparazzo fotografima osmisli i objavi lažne fotografije Megan i Harryija nekoliko dana prije vjenčanja.

Samantha Grant (Foto: Facebook) Samantha Grant (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Hoće li Samantha iskoristiti ponudu za novu dozu slave i povećanje budžeta saznat ćemo tijekom ovog ljeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene