"Nikad se ne bih zapustio i nitko nikad neće vidjeti nijednu boru na mom licu", rekao je Rodrigo Alves o sebi.

Galerija


Rodrigo Alves, poznatiji u svijetu kao "ljudski Ken" pozirao je fotografima prije nego se u jednoj klinici u Marbelli podvrgnuo kemijskom pilingu. Nedavno je Rodrigo objavio da će izvaditi rebro kako bi bio bolje građen, iako su liječnici izrazili brigu za njegova pluća, ako rebro zaista izvadi.

Vezani članci Rodrigo Alves - 2 Postao Ken, no ipak želi biti Barbi, prošao više od 100 operacija i žali jer su mu uklonili samo 4 rebra Slika nije dostupna O MOJ BOŽE! Nakon 42 plastične operacije počeo se raspadati

Da mu je ljepota možda i najvažnija, 34-godišnjak pokazao je i podvrgnuvši se kemijskom pilingu, tijekom kojeg se na lice stavlja losion koji u sebi sadrži i kiselinu. Skida se na taj način "stara koža" te se otkriva svježiji, mladi sloj kože na licu.

"Bilo je prilično bolno, lice mi je cijelo crveno! Osjećam se kao da gori! U Marbelli je prilično sunčano te ne mogu sljedećih nekoliko dana izlaziti", otkrio je Alves. "Nikad se ne bih zapustio i nitko nikad neće vidjeti nijednu boru na mom licu. Smatram da bi se i muškarci trebali brinuti o sebi, stavljati noćne kreme i šminku", rekao je ljudski Ken. Inače, dosad je na zahvate potrošio preko 400 tisuća funti te je imao oko 60 raznih operacija i manjih intervencija.

Rodrigo Alves (FOTO: Profimedia)
Ljudski Ken - Rodrigo Alves (Foto: Profimedia) - 1 Foto: Profimedia