Evo kako izgleda nakon svega

"Bio sam debeo i ružan": Živi Ken potrošio pola milijuna dolara na operacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Živi Ken velika je zvijezda! Pravo bogatstvo potrošio je na plastične operacije kojima se transformirao u ono što je danas.

Živi Ken već odavno se proslavio! Njegov izgled proslavio ga je u cijelom svijetu pa Rodrigo Alves danas uživa status slavne osobe. Stoga ne čudi što ga je svita fotografa dočekala u losanđeleskoj zračnoj luci, fotografirajući ga po povratku iz Italije. Nije se tamo dobro proveo jer su ga uživo, na jednoj talijanskoj televiziji, prozvali čudovištem.

Presretan je bio vjerojatno jer je sletio u SAD, gdje je njegov neobičan izgled prihvaćeniji. Inače, Rodrigo Alves potrošio je više od pola milijuna dolara na plastične operacije tijekom godina. Titulom ljudskog Kena dobio je i veliku bazu obožavatelja na društvenim mrežama. Bijesan je stoga bio što ga je Talijanka na programu uživo, tijekom debate prozvala čudovištem.

Rekao je kako se radilo o čistom verbalnom zlostavljanju. Ljut je jer smatra da zapravo šalje pozitivnu poruku. "Moja poruka je takva da u životu možete biti štogod želite dok god imate volje i odlučnosti, radili vi plastične operacije ili ne. Dok sam odrastao maltretirali su me jer sam bio debeo i ružan. Nisam mogao ništa napraviti za sebe. Danas sam nešto drugačiji i teži. Neću tolerirati da me netko maltretira", rekao je Rodrigo za Daily Mail. Naime, nakon što ga je gošća uvrijedila, tražio je od producenata talk showa u kojem je sudjelovao da je isprate iz studija, što su i učinili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene