Iako je Rihanna bila na turneji i 2011., jedan video s koncerta u Nizozemskoj tek je sada objavljen u javnosti.


Rihanna je oduvijek bila zločesta djevojka koja radi što god joj padne pa pamet, bilo to u privatnom životu bilo na pozornici. Jedan je sretnik imao priliku uživati u Rihanninom plesu iz prve ruke – riječ je o Twitter korisniku pod imenom GJ Kooijman koji je sada i objavio video uz 2011.

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Preživjela je siromaštvo, oca narkomana i dečka zlostavljača, a onda sreću pronašla sa Saudijcem Rihanna (Foto: Getty Images) Zategnuto tijelo su zamijenile raskošne obline koje je crni satenski ogrtač na jedvite jade obuzdao

>> Pobijedila konkurenciju i još jedanput pokazala – 'Ja sam seksi'!

'Čudi me što video do sada nije nigdje objavljen', napisao je oboavatelj, a sada se na njegovu sreću proširio brzinom munje.

'Nizozemska, potrebno mi je malo vaše pomoći. Ima li koji dečko koji mi želi pomoći', pitala je tada Rihanna i izvukla sretnika iz publike kojemu je priuštila ples u krilu. Zbunjeni obožavatelj nije skidao pogled s nje, znao je sve riječi njezine pjesme.

Rihanna ga je poput prave domine gurnula prema dolje i natjerala da sjedne, a zatim se popela na njega i priuštila mu iskustvo koje nikad neće zaboraviti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook