Top 100

Pobijedila konkurenciju i još jedanput pokazala – 'Ja sam seksi'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Rihanna nikada nije bila sramežljiva i uvijek je rado pokazivala svoju seksualnost. Nije nimalo čudno što se atraktivna pjevačica opet našla na listi 100 najseksi žena po izboru magazina Complex.

25-godišnja Rihanna je u kratko vrijeme postala prava pop senzacija, a svoje uspjehe i neuspjehe rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Seksi mlada pjevačica postala je pop zvijezda s najviše hitova broj 1 na Billboardovoj listi, a trenutno putuje po svijetu i puni arene diljem svijeta na svojoj 'Diamonts' turneji. Ona je ujedno i najseksi žena na Complexovoj listi '100 Hottest Women Right Now'.

>> Objavila OVU fotku i poručila: 'Oprosti mama!'

Rihanna je trenutno u Barceloni, a nakon toga koncerte ima još u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nizozemskoj, a krajem godine ide u Australiju i na Novi Zeland. Atraktivne kostime za 'Diamonds Tour' dizajnirali su Givenchy, Christian Dior, Manolo Blahnik i Christian Louboutin. Complex magazin dao je čast Rihanni koja je u njihovim očima utjelovljenje seksepila – je li i u vašim?

>> Slavni Hrvat čije proizvode obožavaju Rihanna i Solange!

Na listi najseksi žena u top 10 su se našle i: Alison Brie, Jennifer Lawrence, Beyonce, Kerry Washington, Selena Gomez, Nicki Minaj, Emilia Clarke, Miley Cyrus, te Kim Kardashian na 10. mjestu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene