Tiger Woods, Jesse James, Kevin Hart, svi su oni priznali da su se u jednom trenutku osjetili nedodirljivima zbog čega su se upustili u afere ne razmišljajući o tome koliko će povrijediti svoje najbliže

Galerija


Da slava ima svoju cijenu, to je već odavno poznato, a mnogi su celebrityji to osjetili i na vlastitoj koži. Mnoštvo je skandala koji su obilježili njihove živote,  a o kojima je javnost saznala zahvaljujući paparazima. Među zadnjima je preljub košarkaša Tristana Thompsona samo dva dana prije nego što je Khloe rodila njihovu kćer.

Vezani članci Sandra Bullock i Keanu Reeves Nakon priče o ljubavi u paralelnim vremenima mnogi su poželjeli živjeti na ovoj famoznoj lokaciji Jessica Biel, Justin Timberlake Bizarni predbračni ugovori zvijezda: Obvezan seks, novčana nagrada za svaki porod i drugi prohtjevi

Mnogi opijeni slavom pomisle da mogu imati sve što požele, a ubrzo shvate da to možda nije bio njihov najbolji potez.

Sandra Bullock, Jesse James (Foto: Getty Images)
Kevin Hart (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Potaknuti najfriškijim skandalom, donosimo još neke od najpoznatijih preljubničkih izleta koji su zadnjih godina uzdrmali svjetske medije i javnost.

Sandra Bullock, Jesse James (Foto: Getty Images)
Kevin Hart (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Sin trenutačnog američkog predsjednika, Donald Trump Jr. prevario je svoju ženu Vanessu dok je 2011.  bila trudna s njihovim trećim djetetom. Vanessa je za preljub je saznala iz e-maila. Iako su se godinama trudili ostaviti dojam sretne obitelji, ove godine u ožujku predali su zahtjev za rastavu braka. 

Sandra Bullock, Jesse James (Foto: Getty Images)
Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Američkom komičaru Kevinu Hartu sigurno nije bilo lako kad je putem Instagrama javno priznao da je prevario svoju ženu Eniko Parrish koja je tada bila u osmom mjesecu trudnoće. Kako je objasnio, odlučio je to učiniti na taj način jer nije želio da osoba s kojom je prevario svoju suprugu zaradi na njihovoj aferi i njegovoj pogrešci. 

Sandra Bullock, Jesse James (Foto: Getty Images)
Donald Trump Jr., Vanessa (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Svoja mnogobrojna šaranje javno je priznao i poznati golfer Tiger Woods. Obraćajući se u javnoj isprici supruzi Elin Nordegren izjavio je da ga je ponijela slava te da je u trenucima dokbi zastranio jednostavno pomislio kako on može činiti što god hoće te da će proći nekažnjeno. No brak je završio razvodom.

Bivši suprug Sandre Bullock, Jesse James, također je na društvenim progovorio o svojoj aferi. Da, prevario sam svoju ženu, napisao je James u postu no nije pokazao veliko žaljenje dodajući da je varenje dio života. 

Sandra Bullock, Jesse James (Foto: Getty Images)
Donald Trump Jr., Vanessa (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Zaslužujem sve najgore zbog svoje loše prosudbe. Ova situacija je vrlo teška za moju suprugu i djecu i vrlo sam tužan što sam ih doveo u neprilike. Nadam se da će mi jednog dana oprostiti'', izjavio je Jesse tada. 

I bivšu Playboyevu zečica Kendru Wilkinson suprug Hank Baskett prevario je dok je bila trudna i to s modelom transvestitom. Sve je kulminiralo kad je u javnost procurila šokantna snimka tog čina, a rezultiralo je razvodom para.