Nakon što je tijekom estetskog zahvata preminula brazilska manekenka, plastični kirurg lažirao je nalaz njezine obdukcije.


Brazilski model Raquel Santos preminula je tijekom estetskog zahvata. Plastičnog kirurga na čijem se stolu preminula, doktora Wagnera Moraesa brazilska policija je optužila za pokušaj skrivanja dokaza. Naime, doktor je želio sakriti informaciju kako nije provjerio liječničku povijest Raquel Santos.

Vezani članci Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu Bar Refaeli i Adi Ezra I ona je samo čovjek: Otkrila što joj najviše nedostaje u izolaciji pa iznenadila priznanjem

Santos, koja je imala 28 godina, umrla je od srčanog udara nakon što joj je Moraes u lice ubrizgao filere kako bi joj uklonio linije od osmjehivanja, koje je ona mrzila. Policija navodi kako Moraes nije upitao Santos o lijekovima koje koristi, a koji su uključivali i zabranjeni konjski stimulans. On je svoju nemarnost pokušao zataškati lažnim nalazom njene obdukcije, no nije uspio u svom naumu.

Prijatelji su je opisali kao 'ropkinju taštine', a konjski stimulans je koristila kako bi poboljšala efekt tijekom vježbanja u teretani. 'Bila je tako tašta. Religiozno je vježbala, bila je ovisna o vježbanju jednako kao i o plastičnim operacijama', kazala je Raquelina najbolja prijateljica.

OVDJE možete pročitati koliko poznate dame ulažu u estetske zahvate.