Opet je uspjela u svom naumu. Izazvala je kaos na društvenim mrežama.


Pop kraljica Madonna na svom je Twitteru objavila fotografiju koja je podigla medijsku prašinu. Odmah je reagirao slavni Piers Morgan koji je, kako kaže, povratio svoj doručak nakon što je vidio njezinu objavu.

Vezani članci Bolnica u SAD-u, ilustracija U SAD-u u 24 sata zaraženo više od 58.000 ljudi: Najavljeno zatvaranje barova i popularnih plaža Donald Trump SAD blizu tri milijuna zaraženih, a Trump tvrdi: "Stojimo dobro. Odradili smo dobar posao"

Kontroverzna pjevačica odlučila je, naime, podržati masovni prosvjed protiv Donalda Trumpa, a poziv je uputila putem društvenih mreža na svoj način. Objavila je fotku vagine s iscrtanim logom jednog poznatog brenda, a pored je napisala''Just do it. Milijunski marš žena. Budi tamo!''. Ovaj originalan, kontroverzan i pomalo vulgaran potez izazvao je podijeljena mišljenja.

Dok neki nisu vidjeli ništa loše u njezinoj objavi, pojedinci su poručili 58-godišnjakinji da odraste i da prestane plijeniti medisku pažnju na takav način. Najbrutalniji komentar Madonni je uputio Piers Morgan. ''Upravo sam povratio svoj doručak. Doslovno''.