Zigazig ha

Ovo sigurno niste znali - Tajna iza ultra zarazne pjesme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi imamo neku pjesmu koju vrlo rado pjevamo ili pjevušimo, a da u stvarni pojma nemamo što znači tekst koji izgovaramo.

Ženska grupa 'Spice girls' bila je svojevrsni fenomen u svijetu glazbe. Djevojke su preko noći osvojile svijet i postale ultimativni hit sa svojim plesnim melodijama. Godinama smo pjevali njihove pjesme, posebno jednu, a da pojma nismo imali o čemu se u stvari radi.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Potaknuli i zanimljiva nagađanja Osvanula snimka pripitog Davida Beckhama, a ni njegova supruga Victoria ne izgleda puno bolje : "Jedva stoji na nogama!"

 

Veliki hit 'Wannabe' krije jednu tajnu. Tekst pjesme baš i nije prilagođen mlađoj publici koja je činila većinu obožavatelja 'Spajsica'. Pjesma govori o tome kako su djevojke imale seks pod utjecajem ekstazija.

Victoria dala blagoslov: Okupljaju se popularne 'Spajsice'?

Tajna se, navodno, krije upravo u ovom dijelu pjesme, Mel B: 'We got Em (Baby) in the place who likes it in your face. We got G (Gery) like MC (Sporty) who likes it on an E'.

Većinu pjesama pisala je Mel B, a neimenovani izvor rekao je za 'Daily Star' kako joj je pomogao napisati 'Wannabe' tekst, sada već davne 1995. Tijekom snimanja pjesme s njima je u studiju bio i jedan pjevač koji nije bio najsretniji što su cure ušle u njegov teritorij, a to su bili muški i ženski bendovi. Često je odlazio na wc s cigaretom pa su ga prozvali 'Shit and cigars'. Tijekom snimanja Mel B je umjesto 'zig-a-zig-ah' željela pjevati 'shit and cigars', ali im to nisu dozvolili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene