Šokantna objava

VIDEO Svi su ih obožavali, a onda su se – raspale!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spice Girls žarile su i palile, a onda ih je Ginger Spice odlučila napustiti.

Zayn Malik, jedan od članova popularnog britanskog boy benda One Direction, objavio je da napušta bend koji ga je proslavio. Dečki iz benda podržavaju njegovu odluku, no to se ne može reći za obožavateljice diljem svijeta. Na društvenim je mrežama nastala prava histerija i panika, video u kojima fanovi plaču i ridaju poplavili su Facebook i Twitter. Masovna tuga i žalost obuzele su mnoge koji obožavaju Zayna i misle da bez njega ništa neće biti isto.

Pogledaj i ovo Kralj Charles i Spice Girls - 2 Ups! Koje se to zvijezde nisu držale strogog protokola kraljevskog dvora? Neki su stvarno svašta izvodili!

Najpopularniji boy bend na novu će turneju bez jednog člana.

S druge strane su oni koji su se prisjetili šoka koji je bio sličan ovome. Mnogi pamte točan trenutak 1998. Godine kada je Ginger Spice odlučila napustiti slavni bend Spice Girls. Tada Twitter, Facebook i Instagram nisu postojali, ali masovne žalosti je i te kako bilo.

'Nažalost potvrđujem da napuštam Spice Girls. Prevelika je razlika između nas. Nadam se da će grupa nastaviti postojati i želim im sve najbolje. Ispričavam se svim obožavateljima zbog ove odluke', rekla je u priopćenju za javnost. (Da, to je postojalo tada)

Pogledajte video s reakcijama obožavatelja.

Spice Girls popularni je britanski pop sastav osnovan 1994. Godine, a činile su ga . Članice Geri Halliwel ("Ginger Spice"), Victoria Beckham ("Posh Spice"), Melanie Brown ("Scary Spice"), Emma Bunton ("Baby Spice") i Melanie Chisholm ("Sporty Spice"). Raspale su se 2001. godine. Bilo je pokušaja ponovnog okupljanja grupe 2007., no to je trajalo samo godinu dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene