Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevena Ciganovića zadesila je strašna bol kojoj se nikako nije nadao.


Neven Ciganović otišao je u Iran kako bi izravnao nos no nakon toga uslijedila je nuspojava. Neven je trpio jake bolove zbog iznenadne erekcije koju nije izazvala seksualna požuda.

Vezani članci Neven Ciganović Neven Ciganović danas izgleda ovako, no procurile su fotke iz 2005. koje su dokaz njegove drastične fizičke transformacije! Slika nije dostupna Zbog ozljede na biciklu imao erekciju punih 5 TJEDANA

''Bio sam u Iranu na operaciji nosa za dokumentarni film koji britanski Chanel 4 priprema o mom životu. Nismo snimali operaciju nego samo konzultacije s liječnikom. Dali su mi opću anesteziju na koju sam odreagirao kako sam odreagirao'', započeo je svoju priču drhtavim glasom Neven Ciganović za 24 sata.

Nakon što je Neven uspavan, za vrijeme operacije dijagnosticirali su mu prijapizam. Radi se iznenadnoj, neželjenoj i bolnoj erekciji koja nije popraćena seksualnom željom.

Neven je bolove trpio više dana, a sada se oporavlja u Beogradskoj bolnici.

Ciganović je posljedice prijapizma pokušavao riješiti u zagrebačkoj bolnici Rebro gdje su ga dva puta operirali no morao je i na treću operaciju u Beograd.

''Ležim u beogradskoj bolnici od petka. Nažalost, ne dobivam analgetike jer ih ovdje ne izdaju pacijentima tako da i dalje trpim nenormalne bolove. Moram ležati još pet, šest dana'', kazao je stilist.

U Iran je otišao riješiti devijaciju septuma s kojom ima problem već 22 godine. Neven je usput poželio i da mu kirurzi dotjeraju nos, no nakon uspavljivanja uslijedile su komplikacije s penisom. ''Nisam strahovao za život već za neke druge stvari koje ta dijagnoza nosi'', kazao je.

Istaknuo je da je njegov problem riješen, ali će se mjesecima oporavljati od tegoba.
 

 

A post shared by Neven (@nevencigi) on

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju