posvećen plastičnim operacijama

Neven Ciganović bit će dio bizarnog reality showa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zasad smije samo reći kako je format posvećen plastičnim operacijama te da će kuću dijeliti sa ženama i muškarcima koji su se podvrgnuli brojnim zahvatima.

Neven Ciganović je dobio priliku zablistati u novom Reality Showu. Zasad smije samo reći kako je format posvećen plastičnim operacijama te da će kuću dijeliti sa ženama i muškarcima koji su se podvrgnuli brojnim zahvatima.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

 

 

No man can think clearly when his fists are up and clenched,but think dirty that's already an another option. I'm just a Superhero in trainng! #sunday #sundaymood #fistsup #superhero #silly #funny #sexy #swag #handsome #tattoos #tattedup #tatts #guyswithtattoos #gayswithtattoos #fistsoffury #clenchedfist #feelingcrazy #popaj

A photo posted by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

 

'Znaš kako se kaže - ženu nikad ne pitaj za godine a Nevena Ciganovića za broj operacija', našalio se Neven.

Iako je priznao zahvate, broj obavljenih je ništa prema muškom Kenu koji će boraviti u kući te je dosad obavio čak 190 zahvata.
 

 

When u unexpectedly meet dear friend who visit Croatia Split on his cruise ship!#adriatic #friends #split #splitcroatia #summer #summer2016 #plastics #plasticsofhollywod #sexy #swag #handsome #happy #guapo #papichulo #fun #joy #saturday #splitriva #humankendoll

A photo posted by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

 

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene