Mariah Carey mogla bi se naći na sudu jer njezin bivši suradnik s odvjetnikom slaže tužbu protiv nje.

Galerija


Mariah Carey mogla bi se naći na sudu jer je njezin nekadašnji tjelohranitelj planira tužiti. Vlasnik tvrtke koja je osiguravala pjevačicu tvrdi da ga je maltretirala i vrijeđala, nazivajući ga nacistom, skinheadom i arijevcem.

Vezani članci Amber Heard (Foto: Profimedia) Bivša supruga holivudskog glumca otkrila šokantne detalje braka: "Pretvarao se u čudovište!" Denis Smajo, suradnik udruge Potrošač (Foto: Dnevnik.hr) Poznati aktivist u slučaju Franak poručio: "Budimo spremni svi u isti dan podignuti tužbe protiv banaka!"

Michael Anello zaposlio je odvjetnika da pripremi tužbu, tvrdeći da mu je Carey ostala dužna i pozamašnu svotu jer je raskinula ugovor prije vremena te ga tako oštetila za novac na koji je računao i koji mu je i ugovorom bio garantiran.

Anello tvrdi da ga je Mariah ponižavala, i njega i njegove kolege, piše TMZ. Tjelohranitelj tvrdi da je bilo i seksualnog uznemiravanja jer je Mariah navodno radila određene seksualne radnje u namjeri da je on vidi. Kaže da se Carey skidala ispred njega te da mu je bilo neugodno.

Zaposlenici slavne pjevačice tvrde da su se čuli s Anellovim odvjetnikom te su odlučili platiti određenu svotu, no on time nije bio zadovoljan. Kad su u pitanju optužbe o seksualnom zlostavljanju, nisu se oglasili.