Mariah Carey tijekom svog nastupa u Las Vegasu jedva se kretala po pozornici!


Nitko ništa ne može zamjeriti vokalu slavne Mariah Carey, no kad se radi o karakteru i ostalim segmentima izvedbe, Carey zna popustiti i postati prava diva. Njezino razmaženo ponašanje već je odavno svima dobro poznato, a ovog puta Mariah ga je pokazala i na koncertu u Las Vegasu, gdje je sa svojim plesačima izvodila jednu od brojnih plesnih točki.

Vezani članci Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Hrabar modni odabir glazbene dive: Bez pardona svima pokazala donje rublje Mariah Carey (Foto: Getty Images) Napokon je odlučila krenuti dalje: Pjevačka diva riješila se zaručničkog prstena vrijednog 13,2 milijuna dolara

Twitter gori od komentara na račun njezine iznimno usporene izvedbe. Carey se polako ljuljala, a plesači su je nosili, pokretali i dodali joj na kraju mikrofon. Mnogi se pitaju što se dogodilo s Carey, koja u svoje nastupe ipak ulaže poprilično puno svoje energije. Neki od obožavatelja na Twitteru zapitali su se i tko plaća za takve nastupe.

"Tko plati za ovako nešto? Želim znati", napisao je jedan korisnik društvene mreže, dok je drugi nadodao da bi tražio povrat novca da je na mjestu posjetitelja koncerta. Jedna od posjetiteljica stala je u obranu slavne dive i navela da je njezina vokalna izvedba bila na razini.