Mariah Carey tijekom svog nastupa u Las Vegasu jedva se kretala po pozornici!

Galerija


Nitko ništa ne može zamjeriti vokalu slavne Mariah Carey, no kad se radi o karakteru i ostalim segmentima izvedbe, Carey zna popustiti i postati prava diva. Njezino razmaženo ponašanje već je odavno svima dobro poznato, a ovog puta Mariah ga je pokazala i na koncertu u Las Vegasu, gdje je sa svojim plesačima izvodila jednu od brojnih plesnih točki.

Vezani članci Mariah Carey (Foto: Getty Images) Bivša menadžerica tuži glazbenu divu, a nekad su bile nerazdvojne: ''Stalno je hodala gola ispred mene'' Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey o borbi s bolesti: ''Sve ove godine živjela sam u strahu da će moja dijagnoza procuriti u javnost''

Twitter gori od komentara na račun njezine iznimno usporene izvedbe. Carey se polako ljuljala, a plesači su je nosili, pokretali i dodali joj na kraju mikrofon. Mnogi se pitaju što se dogodilo s Carey, koja u svoje nastupe ipak ulaže poprilično puno svoje energije. Neki od obožavatelja na Twitteru zapitali su se i tko plaća za takve nastupe.

"Tko plati za ovako nešto? Želim znati", napisao je jedan korisnik društvene mreže, dok je drugi nadodao da bi tražio povrat novca da je na mjestu posjetitelja koncerta. Jedna od posjetiteljica stala je u obranu slavne dive i navela da je njezina vokalna izvedba bila na razini.