Pričala samo o sebi

Bez imalo poštovanja: Madonnin govor posvećen kraljici soula šokirao fanove diljem svijeta

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: Getty Images) Galerija

Ovogodišnja dodjela MTV nagrada, održana sinoć u New Yorku, protekla je u znaku odavanja poštovanja i prisjećanja na nedavno preminulu kraljicu soula Arethu Franklin. Ili je barem tako trebalo biti.

S obzirom na to da je sinoćnja dodjela MTV nagrada bila prvo veliko glazbeno događanje nakon smrti Arethe Franklin, organizatori su smatrali kako je prikladno odati počast glazbenoj legendi i njezinoj ostavštini.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

No mnoge je iznenadio odabir zvijezde, a čini se i opravdano, koja se u svom govoru prisjetila Arethe.
Nakon emitiranja videa u kojima Aretha pjeva “Say a Little Prayer“ i “Rebel Heart“ na pozornici se pojavila pop-kraljica Madonna i podijelila sa svima priču kako ju je Aretha inspirala i utjecala na nju u vremenima kada još nije bila poznata i slavna. No priča je zapravo imalo jako malo veze s Arethom jer se Madonna u govoru zapravo fokusirala na svoju karijeru.

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

“Aretha Franklin promijenila je smjer mog života. Napustila sam Detroit s 18 godina i 35 dolara u džepu. San mi je bio postati profesionalna plesačica nakon godina borbe s manjkom novaca“, rekla je Madonna na početku govora.

Objasnila je kako je na jednoj od kazališnih audicija odlučila pjevati Arethinu pjesmu “Natural Woman“ i istaknula kako joj je upravo ona otvorila vrata k uspjehu.

Ostatak podužeg govora na pozornici nije više imao veze s legendom soula, kojoj je trebao biti posvećen.

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Fanove je razljutio manjak Madonnina nepoštovanja, a na društvenim su je mrežama kritizirali kako je izrekla najgoru posvetu koju su ikada čuli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene