O Ronaldu se svašta pričalo i pisalo, ali ove tvrdnje djeluju malo nategnuto.


Estelle Denis francuska je TV voditeljica koja je u svojoj emisiji bacila 'bubu' kako je Cristiano Ronaldo homoseksualac i kako ima dečka. Čini se da je voditeljica uvjerena kako su sve njegovo djevojke bile tek paravan koji je prikrivao pravu istinu.

Kakav par! On stvarno zna kako zapaliti internet i prikupiti milijun lajkova

Vezani članci Georgina Rodriguez - 16 Ronaldova Georgina bila je glavna atrakcija u seksi kreaciji, posebno je jedan detalj na njezinu tijelu upadao u oči Georgina Rodriguez Vatrena crnka u najkraćoj mogućoj ljetnoj haljinici bila je meta lokalnih paparazza, pored nje je i Ronaldo pao u drugi plan!

Da stvar bude još gora, isto tvrdi i portal 'El Confidencial'. Rspravljalo se o Ronaldovom stilu života, estetskim zahvatima i stylingu koji, navodno, zabrinjavaju Real Madrid.

Povod za zaključak da je Ronaldo homoseksualac, njegova su česta putovanja u Maroko kako bi posjetio svog dobrog prijatelja K-1 prvaka Barda Haria, koji mu je, navodno, puno više od prijatelja.

Posao života - dobio 20 milijuna eura samo da NE radi!

Novinar Daniel Riolo izjavio je kako Cristiano nekoliko puta tjedno putuje u Maroko kako bi se mazio sa svojim dečkom, a to jasno utječe na njegovu igru i karijeru.

Malo je onih koji stvarno vjeruju ovim teorijama, ali zato je više nego vjerojatno kako će Ronaldo reagirati na ove tvrdnje putem svog odvjetničkog tima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook